ПРОМОЦИЈА НА ПОЕТСКА ЗБИРКА

Збирка на лични творби 2013 – 2016 од група автори ќе биде промовирана вечерва од 18 часот во библиотеката. Здружението – Мариовско – Мегленски културни средби – ги публикува личните творби инспирирани од манифестацијата со културен карактер, што се одржува секоја година во Мариово.