ВОЗБУДЛИВИТЕ ЛОВЦИ НА СВЕТУЛКИ

Книга за овој викенд

kniga z aovoj vikend

Овие зимски студени денови се погодни за читање на литература, особено нешто возбудливо, кое ќе го предизвика вниманието. Содржината меѓу кориците е привлечна да не се испушта од раце до последната страница. Ако немате идеја, ја препорачуваме интересната книга ,,Ловци на светулки,, од Вера Калин. Нема да зажалите, оти станува збор за неизвесна фабула преку која се открива дека ,,на радоста не и се потребни причини и објаснувања, само насмевка и продолжување на Ловот на светулките,,. 

Loading