НАШИ УМЕТНИЦИ НА ИЗЛОЖБА ВО БИТОЛА

Четворица уметници со дела се застапени на изложба на Друштвото на ликовната уметност од Битола во галеријата Магаза во Битола. Александар Џинго, Билјана Бинчев, Васил Костов и Златко Крстевски го сублимираа едногодишното творештво и се претставија со по едно дело на годишната изложба на ДЛУБ. 

Loading