СОГРАЃАНИН „ОЛЕСНЕТ“ ЗА 5500 ЕВРА

kradec-pari-krazba-400x225

Пет илјади и петстотини  евра се украдени од куќа, сопственост на К.С. Според МВР, непознат сторител со употреба на физичка сила влегол преку прозорецот од приземјето на куќата и извршил тешка кражба, при што одзел 5500 евра во разни апоени.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот како и целосно расчистување на случајот.

Loading