ПРИЛЕПСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2016

Недела, 17 јули 2016 г.

Ликовна галерија

Почеток – 20,00 ч.

ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА

МИРНА АРСОВСКА И ДЕЈАН БУЃЕВАЦ

х х х

Недела, 17 – 24 јули 2016 г.

Центар за култура “Марко Цепенков”

ЛИКОВНА КОЛОНИЈА “ДРЕН”

х х х

Петок,  22 јули 2016 г.

Ликовна галерија

Почеток – 20,00 ч.

ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА

АНГЕЛ МИЈОВ

Loading