РЕДОВЕН РЕПЕРТОАР НА 3D КИНО ПРОЕКЦИИ

Од идната недела во киното Мис Стон

repertoar-misston

Од 8 јуни во киното Мис Стон при ЦК ,,Марко Цепенков“ почна редовниот репертоар на 3D проекции на најновите светски филмови. Стартот е со филмот ,,Приказни над приказните“ од 18 часот, а во 21 часот филмаџиите ќе можат да го гледаат ,,Планот на Меги“.

На 9, 10 и 11 јуни ќе има две проекции. Од 18 часот ќе биде прикажан филмот ,,Нинџа желки – излегување од сенка“, а од 21 часот ,,Воркрофт“.  На 12 јуни, напладне, пак ќе биде прикажан ,,Чуварите на Оз“ синхронизиран на македонски.

Loading