Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“

ПЕТОК  27.5.2016 – 20.00 часот

„ХАМЛЕТ ОД ГОРНО ДУПЕНИ“ режија Кирил Петрески

Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на 428 644 или 076 442 378

kino mis ston

Loading