„РАЗБУДЕН СОН“ ВО КАЛИФОРНИЈА

filipФилмот „Разбуден сон“ на сограѓанинот Филип Петрески беше одлично примен на интернационалниот фестивал за филмови снимени со мобилен телефон во Сан Диего, Калифорнија (САД). Филмот претходно се прикажуваше на фестивалот во Скопје, Мобиле фест.

Петрески, освен режисер, е и сценарист, кој досега учествувал на филмски фестивали во Бугарија и Босна и Херцеговина.

Loading