ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ НА КУД „МИРЧЕ АЦЕВ“

КУД „Мирче Ацев“ ќе се претстави со дел од богатиот репертоар на македонските ора утревечер од 20 часот во ЦК „Марко Цепенков“ на целовечерен хуманитарен концерт. Средствата, собрани од влезниците од 50 денари, ќе бидат донирани за лекувањето на малата Сара Шошеска. 

Loading