ВТОР ДУЌАН НА ПРОСПЕРО ВО БИТОЛА

Airlija Prospero Dekor pod vo BitolaКомпанијата Просперо отвори втора продавница во Битола и тоа во Декор под, заради зголемената продажба и сé поголемиот интерес. Со вториот продажен простор, Просперо понуди промотивно акциски цени на одредени производи.

Под мотото “За секој дом”, компанијата успешно ја гради својата приказна во Македонија од 1998 г. низ комбинацијата за уредување на домот со спојот на дизајнот и функционалноста. Располагаат и со богат избор на ламинат, трослојни таркет паркери, винил подови, теписи, теписони изработени со најсовремени технолошки машини, кои ги следат светските трендови.

Loading