ПРЕМИЕРНО ФИЛМОТ „ТАТКО”

В недела и в понеделник

„Татко“ е играниот филм кој в недела и в понеделник премиерно ќе се прикаже во киното Мис Стон од 19 часот. Во содржината е уникатниот лик на Нори, десетгодишното момче, кое е приморано прерано да созрее на Косово во деведесеттите години на минатиот век.

Филмот е првото долгометражно првенче на Висар Морина, со премиера на Филмскиот фестивал во Минхен, Германија. 

Loading