ИЗЛОЖБА НА ДЕЛА ОД ДЛУБ

Изложба на 17 дела во масло на платно, цртежи, колажи од уметниците од битолското друштво на ликовни уметници ќе биде отворена вечерва од 19 часот во галеријата од ЦК “Марко Цепенков”. Ќе бидат изложени дела од уметници членови на ДЛУБ, меѓу кои Драган Најденовски, Димитар Солакоски…

Изложбата е плод на соработката мегу Центарот за култура и ДЛУБ.

Loading