НА АРАМИЈА МУ СВЕТНАЛЕ ФРАНГИ

FRANGIФранги со петлиња, чувани од старо време, меѓу еврата и златото, запнале око кај крадецот на ул. “Киро Крстески Платник”. Старите златници биле украдени сред бел ден. Арамијата при операцијата одзел 17 франги, 31 илјада евра и златен накит.

Полицијата трага по непознатиот сторител.

Loading