СЕ БАРА КАРТА ПОВЕЌЕ ЗА „АЈНШТАЈНОВИТЕ СОНИШТА“

Atraktiveni Ajnstajnovite sonistaВладее голем интерес за претставата „Ајнштајновите соништа“ од Лајтман, во режија на Слободан Унковски. Се бара билет повеќе. Претставата ќе се игра утревечер од 19.30 часот.

Претставата во која се испитуваат различните аспекти на времето, ја покажува релативноста на времето преку едно шаренило од разиграни светови.

Loading