ТОФИЛОСКИ ОДЛИЧНО БРАНИ

Словачка

Дарко Тофилоски исправно постапи во Словачка со напуштање на Кошице и премин во Ружомберок. Во новиот клуб одлично се снајде и брани на задоволство од стручнаците. На последниот меч придонесе за триумфот на гости од 1-3 кај Михаловце. Неговиот тим сега е осми со изгледи за пробив нагоре. Следниот меч е со претпоследниот тим Подбрезова и се очекува нова победа.

Тофилоски претходно бранеше во Швајцарија, каде замина од Победа.

Loading