„КАЛДРМА“ ЕЧЕШЕ ВО БЛАГОЕВГРАД

Prilepska Kaldrma zunese vo Bugarija Stefan Mitkoski i lider bendАмбициозните момчиња Стефан Миткоски и „Лидер Бенд“. достојно ја пренесоа староградската музика во Благоевград, Бугарија, на традиционалната манифестација „Бугарско – македонски староградски вечери“. Со изведбата на својата песна „Калдрма“ ги воодушевија Бугарите. Нашите претставници го пренесоа богатството на македонската музика.

Гласот на Миткоски на „Ѕвездите на Гранд“, претставуваше трамболина на патот на музичката естрада

Loading