ПОСИЛНИ ОД ПРОБЛЕМИТЕ

Фудбал

Секоја чест за фудбалерите на 11 Октомври, иако освоија само половина од бодовите во есенскиот дел од Третата лига – Југ. Се чини повеќе не можеа со оглед на околностите. Клубот живее повеќе од скромно, ги нема очекуваните услови. Вредниот тренер Дејан Кулески летоска одлично ја подготви екипата и стартуваше со осум гола на гости во Јосифово. Што се случи, останува енигма. Тимот доживеа пад и губеше бодови, се спушти на петтото место. Штета, оти играчите не се послаби од тие на првакот Вардар. Во последното коло 11 Октомври – Превалец 2-1.

Loading