Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински”

НУЦК „Марко Цепенков” Прилеп

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински”

Петок, 6 ноември -19.30 часот
„ПОГРЕБАЛНИ ИГРИ” режија Југослав Кочоски

Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на тел. 428 644 или 076 442 378

Loading