КОНЦЕРТ НА КУД „МИРЧЕ АЦЕВ“

КУД „Мирче Ацев“ утревечер од 19 часот во ЦК „Марко Цепенков“ ќе го одржи традиционалниот годишен концерт. Ќе се претстават стотината членови кои со години го негуваат богатиот и се репрезент на македонскиот фолклор. 

Loading