АИРЛИЈА ЗА СКЕЈТ ЕНТУЗИЈАСТИТЕ

Pirueti so BMX sku roleri na skejt parkotЗа сефте, вљубениците во адреналински спортови, наместо рацете, ги триеја тркалата од скејтбордот, ролерите или велосипедите на бетонските плочки од 1331 м2 на новиот скејт парк кај салата Македонија. Младите авантуристи и акробати изведоа возбудлива претстава, ококорувајќи им ги очите на набљудувачите. “Првиот круг” се збогати со рап забава под ведро небо.

Наскоро Скејт паркот ќе се накити и дотера и со графити.   

Loading