ТРЕНИНЗИ ВО С. ЗАГОРА

Борење

Стара Загора, Бугарија е местото каде престојуваа младите борачи на БК 7 Мај Леов, Теодор Темелковски, Христијан Пенков и Марјан Мимичкоски, предводени од тренерот Илчо Марковски. Низ тренинзи и настап на Меѓународен турнир одработени се мини  подготовките. Паралелно е повикана Катерина Мирческа за учество во  репрезентацијата. Дебито ќе го има на 21 октомври на Балканијадата за кадетки во Бурса, Турција. 

Loading