Репертоар на Кино Мис Стон

Петок 9. октомври

18.00 часот – ,,Феникс“, режија Кристиан Пецолд, (драма)

20.00 часот – ,,Хакери“, режија Баран бо Одар, (трилер)

Сабота 10. октомври

16.00 часот –   ,,Лола на грашокот“, режија Томас Хајнеман, ( филм за деца)

18.00 часот  –   ,,Спасете го Рафи“, режија Аренд Агте, (филм за деца)

 20.00 часот  –  ,,300 збора германски“, режија Зили Аладаг,  (комедија)

Loading