ГЕРМАНСКИ ФИЛМОВИ ВО КИНО МИС СТОН

Синоќа во кино Мис Стон почна 11 издание на Фестивалот на новиот германски филм што ќе трае до недела. Различните филмски  жанрови се со македонски превод и го третираат времето на Шилер и Гете до денес.

Манифестацијата ја отвори германската амбасадорка  Кристине Д. Алтхаузер. 

Loading