ШАНСИТЕ ПОСТОЈАТ

Трета

Има шанси за екипата на 11 Октомври да се замеша во борбата за првото место, кое е целта во оваа сезона. Услов е да издржи в недела во Дојран, против домашното Дојранско Езеро. Евентуална победа е голем исчекор кон врвот. Треба да се верува во овој тим со докажани, квалитетни и искусни играчи. Претходно беа постигнати планираните победи над Младост Удово (2-1) и Големо Коњари (2-0), кои ја искачија екипата на третото место. Инаку, в недела во Обршани е интересен дуел Партизан – Големо Коњари.

Табела: Вардар Н. 15, Победа В. 12, 11 Октомври 10, Д. Езеро 9, Борец и Превалец по 8.

Loading