АКТИВЕН ОДМОР

Фудбал

Играчите на Победа завршија со тренинзи, но нема да мируваат цела зима. Претстои активен одмор, со вклучување во турнирот во мал фудбал “Свети Никола”. Извесно дека ќе бидат во повеќе екипи и оттука може да се очекуваат интересни меѓусебни дуели. Следниот собир во клубот е закажан за 20 јануари за состанок и воведни тренинзи, а почетокот на подготовките ќе биде околу 28 јануари.

Паралелно траат преговорите за засилувања.

Loading