ПРИЈАВУВАЊЕ ОД ПОНЕДЕЛНИК

Мал фудбал

TURNIR 2014Мал фудбал – голем интерес. Таква е атмосферата во пресрет на традиционалниот турнир “Свети Никола”. Најавен е од 12 до 28 декември во сениорска конкуренција. Извесни се ревијални мечеви. Пријавувањето на екипите е предвидено од понеделник. Се очекуваат тимови од градов, околината и од целата држава, со веќе докажани фудбалери, мајстори на паркетот. За најдобрите екипи и поединци следуваат награди. Се очекуваат полни трибини во арената “Сонце”.

Лани пред 2000 гледачи победник стана екипата на Мите транс од Секирци.

Loading