Изложба на битолски уметници

Вечерва во ЦК ,,Марко Цепенков,,

Изложба на 30 дела – слики, скулптури од уметници од Друштвото на уметниците од Битола се отвори вечерва од 19 часот во галеријата на ЦК. Меѓу уметниците ќе се Владимир Симоновски, Драган Најденовски, Димитар Кочовски – Мичо, Нада Петковиќ, Илија Кочовски, Владимир Темков….

Loading