“Мирче Ацев” на годишен концерт

КУД “Мирче Ацев” вечерва од 20 часот во ЦК “Марко Цепенков” ќе го одржи традиционалниот годишен концерт. Ора ќе игараат и пеат најмладите играорци и првата постава. Кореографијата е на Диме Билески. КУД “Мирче Ацев” го негува македонскиот фолклор. Ова ќе му биде 64 концерт.

Loading