Крстевски на колонија во Србија

Уметникот Златко Крстевски до 18 октомври ќе учествува на меѓународната ликовна колонија “Мајкин салаш” во Палиќ кај Суботица. На сликарска колонија, уметниците творат, инспирирани од природата крај Паличкото Езеро. Делата ќе бидат изложени во Суботица.

Loading