Две поетски збирки на Ружа Димитриоска

“Утринскиот час ни го зеде најубавиот глас на Тоше Проески” и “Ниедно време нема да Те заборави Тоше Проески Тебе”, се двете поетски збирки од нашата сограѓанка Ружа Димитриоска, промовирани синоќа во Библиотеката. Во двата поетски изблика Димитриоска посветува стихови на прерано згаснатата музичка ѕвезда Тоше Проески.

Loading