Македонски fashion week во САД

Десетина манекенки и четири топ модели од Мерцедес бенц модната недела, презентираа модели во Њујорк, за одбележување на 20 годишнината од независноста. Беа преставени модели од Russell Pegurro, Tatjana Stefan Couture и  Ателје NELLI.. Убаво ја прославивме независноста. Присуствуваше и македонскиот конзул во САД. Вечерта имаше и хуманитарен карактер. Му помогнавме на детето Јован Колески – вели прилепчанката Ита Аџиеска.

Loading