Чатлески изложува во Неготино

Изложба на 25 пејзажи и портрети на уметникот Тони Чатлески е отворена во Неготино. На првото претставување во овој град на видело се дела од 1993 до 2008 година. Чатлески изложувал во родниот град, во Битола, Валандово, Куманово, Кавадарци, Скопје, Охрид и Асеновград – Бугарија.

Loading