Изложба на ДЛУП

Членовите на ДЛУП идниот петок ќе се претстават на изложба што ќе биде отворена во ЦК “Марко Цепенков”. Сликарите, скулпторите, вајарите ќе го презентираат годинешното творештво. Ќе бидат изложени триесетина дела од повеќе членови. Изложбата се организира за 20 годишнината од независноста.

Loading