ПРИЛЕПСКО КУЛТУРНО ЛЕТО

НУЦК”Марко Цепенков”

Петок, 26 август

Плоштад Александрија – 21.00 часот

ВЕЧЕР НА ИЗВОРЕН ФОЛКЛОР НА БАЛКАНСКИТЕ НАРОДИ

Групи од Македонија, Србија, Бугарија

Недела, 28 август

Плоштад Александрија – 21.00 часот

Концерт на групата “ПАМПЕРС”

Loading