Чатлески на колонија во Кавадарци

Сликарот Тони Чатлески учествува на ликовна колонија во Кавадарци, организирана од Домот на културата. Нашиот сликар ќе создава слики во препознатлив стил. Чатлески вели дека колонијата била убава можност за дружба и за размена на искуства со колегите.

Loading