ПРИЛЕПСКО КУЛТУРНО ЛЕТО

НУЦК”Марко Цепенков” 

Петок, 19 август 

Галерија – 20.30 часот

Изложба на слики од Колонијата Дрен

 

Среда, 24 август

Сцена 105- 21.00 часот

Филмска вечер

 

Четврток, 25 август

Плоштад Александрија – 21.00 часот

Концерт- ДАМАРИ, чалгија оркестар – Битола

Loading