КОНЕЧНА ПРОЦЕНКА ИДНАТА НЕДЕЛА

Повеќе од 65 оштетени куќи и 60 барања за уништени земјоделски култури се првичните информации на Комисијата за елементарни непогоди за последиците од силното невреме што го зафати прилепско. Граѓаните очекуваат брзо да им се надоместат штетите. Целосната проценката ќе заврши следната недела.

Loading