БЛАГАДУША ТРЕТ НА “ПРИЛЕП ФЕСТ”

Соња Тарчулоска и Сузана Гавазова исполнија најквалитетни песни на третиот “Прилеп фест”. Првата беше нај за жирито, а втората ги освои симпатиите на публиката. Со награди се закатија и Татјана Лазаровска и Јордан Митев, а од публиката Борче Наумовски и Рубинчо Благадуша. Се играше до зори, дури падна песна за увце во прилепски ресторан.

Loading