ПРОМОВИРАНА “ВЕЛИГДЕНСКИ СОЛЗИ”

Бел ден видоа расказите “Велигденски солзи” од шесттооделенката Теодора Тасевска. Првенчето е сублимат на наградени раскази на конкурсот на битолската изадавачка куќа “Дата песнопој”. Расказите се пишувани последните две три години.

Loading