ВРЕМЕ ЗА РАЗВРСКА

Трета и Општински лиги

Лидерот Победа јуниор на Кире Овезоски, по тешката победа дома на терен со вирови над Превалец (1≠0), в недела оди во Неготино кај Вардар. Три бода покусата Бабуна, по триумфот (0≠3) на гости кај Д. Езеро, в недела е домаќин на Превалец. За врвот веројатно, ќе пресуди меѓусебната пресметка в среда, каде домаќин е Победа ј.

Резултати: Ц. Река – Г. Коњари 3≠2, Младост ≠ Корзо 4≠0, Млекар ≠ Илинден 1≠2. Табела: Победа ј. 69, Бабуна 66 бода. Во А Општинската лига, по завршениот основен дел, останува разигрувањето за првак на најдобрите четири: Динамо Мажучиште, Кадино, Тополчани и Кадица Забрчани. Терминот не се знае, поради зафатеност на Градскиот стадион можно е пролонгирање до наредната недела.

Loading