МЕЃУНАРОДЕН ТУРНИР

Џудо

В сабота (10 ч.) во арена “Сонце” е големиот меѓународен џудо турнир на ЏК Пролетер. Веќе е 12-ти по ред. Борбите на душеците за вредните медали се во јуниорска и пионерска конкуренција. Шанса е за добивање искуство на надежите. Особено многу се очекува од пулените на тренерот Славе Димитријоски. Најавени се учесници од клубовите од Србија и Бугарија.

Loading