“ТЕРСЕНЕ “ СУДИИ

Борење

На државното изборно кадетско првенство во Скопје, судиите имале “свои” правила. Жртва е Мартин Стојаноски – член на 7 Мај – Леов. Водел на поени и му биле одземени. Како во фудбал тој што дава гол да му биде поништен и запишан кај ривалот. Стојаноски е трет, како и Филип Јованоски. Правдата ја одбрани Емил Николоски со прво место до 100 кг. Канет е од репрезентација.

Loading