МЕДАЛИ ОД СУБОТИЦА

Карате

Успешен меѓународен настап на КК Гоце Делчев на турнир во Суботица. Клубот на тренерот Петар Чешелкоски, освоил вкупно 24 медали. Има од сите, златни, сребрени, бронзени. Одлично претставување. Презадоволен сум од нашите надежни каратисти – вели Чешелкоски. На турнирот учествувале 107 клубови со 1350 натпреварувачи одГерманија, Словачка, Унгарија Романија и другите поранешните ЈУ републики.

Loading