РЕПЕРТОАР

НУЦК”Марко Цепенков”

 

Сабота, 21 април

,,Од кол на кол,, режија Коле Ангеловски 

почеток – 19.30 часот

Недела, 3 април

“Добриот великан”, режија Милан Секулоски

почеток- 12.00 часот

Loading