ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Пинг – понг

ППК Младост забележува одлични резултати на младинското државно првенство во Штип под водство на Зоран Јованоски. Андреј Лашкоски е прв во двојки со скопјанецот Живко Апостоловски. Поединечно е трет. Пионерот Александар Рикалоски е меѓу 16 најдобри младинци. Лашкоски со сениорскиот тим ја победи Струга. Клубот е домаќин на сениорското првенство на 17 април во “Сонце”.

Loading