ДОЛИНА НА ВОЛЦИТЕ ВО “ЦЕПЕНКОВ”

Од понеделник

Популарниот филм “Долина на волците – Палестина” конечно и во градот. Од понеделник до осми април од 20 часот во Центарот за култура ќе може да се проследи филмот, работен по популарната серија. Главниот лик Полат оди во мисија во Израел. Снимен е со буџет од 10 милиони денари, а заради провокативното сценарио предизвикува контроверзии и интерес за гледање.

Loading