СТАРТ В НЕДЕЛА

Трета лига

Со седум дена пролонгирање, в недела (14 ч.) продолжува првенството во Трета лига – Југ. Лидерот Победа јуниор на Кире Овезоски, в понеделник, дома, го чека Млекар на Коле Вецески. Корзо на Панде Трајчески гостува во Големо Коњари. Останати: Кожуф – Младост Кривогаштани, Партизан Обршани – Бабуна. Продолжуваат и општинските лиги. В недела (15 ч.) во А – лигата, неприкосноевниот Динамо од Мажучиште гостува во Кадино. Останати: Пролетер – Воѓани, Ц. Ѕвезда – Кадица, Боротино – Чепигово, Козара – Тпополчани, Обршани – Тризла. Во 10 часот е Б – лигата, каде водечкото Братство во Житоше го чека Беровци. Останати: Клепач – Гарван, Илинден – Пелагонија, Канатларци – Мукос.

Loading