РЕПЕРТОАР НА ТЕАТАРОТ

НУЦК”Марко Цепенков” 

 

Петок, 11 февруари 

“Маратонците го трчаат почесниот круг”, режија Кирил Петрески 

предпремиера – почеток – 19.30 часот

 

 

 

Сабота, 12 февруари 

“Маратонците го трчаат почесниот круг”, режија Кирил Петрески 

премиера

почеток 19.30 часот

Loading