“ЧАДОР” ЗА АВТОМОБИЛИ

Неколкупати, преку фотографии и текстови, се обидуваме да допреме надлежните дека некои возачи се некултурни, ако се стремиме да се доближеме до светските трендови. Фотографијата “зборува” како се претвора пластичен шатор во паркинг. Автомобилите ја зазеле заштита од сонце од дожд за патниците. Иако покривот е “расцветан” и на места скршен, сепак е чадор за заштита на главите на патниците, а не за автонатрапниците. Може некој автомобил е марка. Добро би било да се засолни кај “марките”, да не му се лупи бојата, да не се оштетува од гребнатинки на минувачи. Има катни гаражи, паркинзи…

Loading