РЕПЕРТОАР НА ТЕАТАРОТ

НУЦК”Марко Цепенков” 

 

 

 

Сабота, 25 декември

“Од кол на кол” режија Коле Ангеловски 

почеток – 19.30 часот

 

 

 

Недела, 26 декември

“ Волшебникот од Оз” режија Петар Димоски 

почеток- 12.00 часот

Loading